Eladó lakás Budapest IX. ker, 55.900.000 Ft, 56 négyzetméter
55,9 mFt
Budapest IX. ker,
eladó lakás
Méret:
56 négyzetméter
Szobák:
2 + 1
Építési mód:
Nincs megadva
Ingatlan adatai
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
lakás
Település:
Budapest IX. ker
Alapterület:
56 négyzetméter
Ár:
55.900.000 Ft
Tulajdonviszony:
saját
Ingatlan azonosító:
9990047
Emelet:
1. emelet
Szobák száma:
2 + 1
Fűtés jellege:
cirkó
Kilátás:
utcai
Ingatlan leírás
A lakás a kerület rehabilitált részén a Bokréta utcában található egy jó állapotú liftes társasházban.

Nem csak felújításra, hanem teljesen újragondolásra kerültek a terek a mai kor igényeinek megfelelően. Törekedtünk a minél több tárolási hely kialakítására és a home office-hoz megfelelő terek képzésére. Korábbi tapasztalatainknak megfelelően a konyha szeparálásra került a nappalitól így a főzéskor keletkező kellemetlen szagok nem zavarják a nappali pihentető nyugalmát. Vevőink visszajelzése és barátaink elmondása alapján igyekeztünk a szülőknek egy külön intim zónát kialakítani a gyermekektől vagy az esetleges vendégektől távol, így szülői hálóból nyíló saját fürdőszobát készítettünk, melybe egy nagy kád kapott helyett, hogy egy hosszú fáradságos nap után egy pohár borral a kézben ellazulhassunk.

Az ingatlan a kívülről felújított társasház első emeltén helyezkedik el, melynek terasza és ablakai a Bokréta utcára néznek. A lakás világos és az új ablakoknak köszönhetően a város zajától is mentes.

A lakás újjáépítése során minden víz-, villanyvezeték cserélésre került, a kültéri nyílászárók hőszigetelt műanyag ablakokra lettek cserélve, a bejárati ajtó műanyag több ponton záródó biztonsági ajtó. A hálószobai nyílászárókra redőny került a nyugodt alvás biztosítása érdekében. A fűtést Mika 6-os alacsony fogyasztású modern gázkazán látja el, radiátoros hőleadókkal. A lakás légkondícionált, a riasztórendszer előkészítése is megtörtént.

Mindkét fürdőszobában wc is helyet kapott, az előszobából nyíló fürdő zuhanyzós, míg a szülői hálóból nyíló kádas kialakítású.
Érdeklődés
Jánky Barnabás
Az értékesítő:
Jánky Barnabás
Centralhome Károlyi Kert
06205897441
 
 
 
 
 
 
Küldés